Uitnodiging: Trainingsdag 24 mei

Locatie:                     Ambachtsstraat 3B,  De Bilt

Tijd:                            14.30 uur inloop

Aanmelden:               training@kiesleven.nl

Heeft u gelijk antwoorden paraat als iemand met allerlei argumenten komt waarom abortus toch vaak een goede oplossing is als een vrouw ongewenst zwanger is? 

Wat zou u zeggen als tegen uw pro-life standpunt bijvoorbeeld ingebracht wordt: 
– “Als ik geen abortus doe, dan word ik verstoten door mijn islamitische familie;” Is een abortus dan gerechtvaardigd?

– “Het kindje zou toch direct overlijden na de geboorte vanwege ernstige afwijking, dan is het beter om het nu te aborteren;” Is een abortus dan een juiste keuze?

– “Strengere abortusregels zorgen voor meer illegale abortussen met de nodige gevolgen voor moeder en kind.” Is dit waar?

– “ik mag niet thuis blijven wonen met een kind” Is een abortus dan terecht?

– “ik moet mijn studentenflat uit nu ik zwanger ben” Is een abortus dan een oplossing?

– Het kindje zit in de buik van de moeder, daar heeft een man niets over te zeggen. Is dat zo?

– Je bent 13/14 jaar, verkracht door  een medeleerling of familielid en zwanger geraakt. Dan is het toch begrijpelijk dat je een abortus doet?

– Een vrouw zit in de bijstand en overziet de kosten van een kindje erbij totaal niet. Dan is een abortus toch een oplossing?

– Het is nog helemaal geen kindje, maar een kindje in wording, daarom is een abortus geen enkel probleem.

– Uit onderzoek blijkt dat vrouwen helemaal geen spijt krijgen of psychische gevolgen krijgen, dus waar maak jij je druk om?

– Baas in eigen buik, het kindje zit in haar buik, zij is de enige die daar iets over te zeggen heeft.

– Jeugdzorg zit al vol genoeg met verwaarloosde kinderen, daar kunnen we wat aan doen.

– En zo zijn er nog vele andere situaties en vragen…

Wilt u meer leren om op een liefdevolle manier daarover in gesprek te gaan, in de kennissenkring of tijdens een actie op straat? Kom dan 24 mei D.V. naar de trainings/ontmoetingsbijeenkomst in De Bilt. 
 

Deze bijeenkomst is opgedeeld in twee delen. De middag is speciaal bedoeld voor wakers en mensen die op verschillende manieren hulp bieden aan vrouwen. Hier krijgt u inzicht in de situaties van de onbedoeld zwangere vrouwen zelf en hun omgeving. U krijgt handvatten aangereikt voor het directe contact met zulke vrouwen. Tijdens het middaggedeelte is er volop gelegenheid voor uitwisselen van ervaringen en om elkaar te ontmoeten, te bemoedigen en van elkaar te leren. Uiteraard zijn belangstellenden voor dit onderwerp ook van harte welkom.


De avond is bedoeld voor iedereen die op wil komen voor ongeboren kinderen. Hier krijgt u instructie hoe u op een liefdevolle manier gesprekken kunt voeren. Dat kan zijn in uw gezin, de kerk, op school,  werk of op straat. Samen kijken we gekeken naar een nieuwe manier van mensen benaderen met de Pro-life boodschap.

Wijs iedereen in uw omgeving speciaal op het avondprogramma, dat geheel los van het middagdeel toegankelijk is. Deel de uitnodiging in uw kerken, scholen, jongerengroepen en studentenverenigingen. Maak de avond bekend via uw eigen social media kanalen. Vooral jongeren kunnen grote impact hebben bij het opkomen voor ongeboren kinderen. Ook door samen in actie te komen.

Geef u op door een e-mail te sturen aan: training@kiesleven.nl Vermeld of u alleen in de middag of avond komt of beide delen wilt bijwonen. Aan de training en de maaltijd zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage is uiteraard van harte welkom.

Programma:

14.30   inloop met koffie, thee en fris

15.00   opening

15.15   presentatie: positie vanuit onbedoeld zwangere

16.00   interactief overleg, rechten, plichten en ervaringen

17.00   gezamenlijke maaltijd

18.30   training/instructie in liefdevol communiceren (Maaike Rosendal C.C.B.R.)

19.30   pauze

20.00   praktijk

21.00   afsluiting

Graag tot de 24e!
Kees van Helden
Coördinator Kies Leven


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kieslevenact/domains/kiesleven.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kieslevenact/domains/kiesleven.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kieslevenact/domains/kiesleven.nl/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kieslevenact/domains/kiesleven.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107