KILL THE BABY – nieuwe clip meidengroep VULVA:

Ja u leest het goed!
Een muzieknummer met als titel: Kill the baby[1].

Op dit moment gaat  de groep met een tour door Nederland. Dit nummer maakt deel uit van het programma. De pro-choice beweging heeft hiermee dus een eigen lied op de markt gebracht.

Het duo bestaat uit twee meiden: Kim en Nadya. Kim heeft in 2017 zelf een abortus ondergaan en zich gestoord aan het taboe rondom abortus. Dat taboe wil ze met dit nummer doorbreken. Vulva maakt in de videoclip duidelijk dat alles geoorloofd is om je eigen baby te vermoorden. Verschillende manieren komen in beeld hoe je een baby kunt vermoorden: doodschieten, laten verscheuren door een hond, overgieten met benzine en in de brand steken, maar ook een baby executeren op de elektrische stoel.
De sfeer is demonisch en uitermate kwetsend en pijnlijk voor iedere vrouw die ooit een kindje heeft moeten verliezen.

In de vooraankondigingen op de site van Rotown.nl[2] en 3voor12.vpro.nl[3] staat te lezen dat AVAHelpt.nl met hen optrekt.  AVAHelpt.nl is de abortuspromotie stichting van Eva de Goeij en het Humanistisch Verbond.
Onvoorstelbaar hoe ver je in je propaganda voor  abortus kunt gaan. Dat je als ANBI stichting medewerking verleend aan een groep die zover over alle grenzen heen gaat.

Vanuit Kies Leven spreken we onze afschuw uit over deze muziekgroep, videoclip en samenwerking van stichting AVAHelpt van Eva de Goeij met Vulva.

Dit is duivels wat hier gebeurt.

Kees van Helden
Kies Leven


[1] KILL THE BABY – VULVA Official Music Video – YouTube

[2] Vulvaverse – 27 augustus 2022 – Arminius, Rotterdam (rotown.nl)

[3] Vulva maakt nummer over abortus genaamd ‘Kill The Baby’ en over misbruikers genaamd ‘Abusers’ – 3voor12 (vpro.nl)