Kies Leven verbindt individuele vrijwilligers en vrijwilligersgroepen die opkomen voor ongeboren kinderen. De biologische wetenschap dat ieder mens zijn/haar leven is begonnen toen een eicel van moeder en een zaadcel van vader versmolten en vanaf dat moment “een van ons” werd en dus beschermwaardig, spoort hen daartoe aan. Niemand heeft het recht om het leven van een ander mens te nemen. Maar hun motivatie vinden de vrijwilligers vooral in de Bijbel, in hoe God naar ieder mens kijkt. Hoe Hij Zich uitspreekt over het doden van mensen en dat Hij Zijn Zoon gaf om elk mens tot Hem te brengen.

De mensen van Kies Leven wijzen abortus provocatus af als “oplossing” voor een onverwachte zwangerschap en wijzen naar andere oplossingen voor problemen die de moeders ervaren. Het doel van Kies Leven kan daarom worden samengevat met:

Redden van ongeboren kinderen en leiden van de moeders naar de Redder.

Mee leven?

Als u op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen rondom het onderwerp abortus en de activiteiten van Kies Leven, dan kunt u zich aanmelden voor de periodieke digitale nieuwsbrief.

Mee bidden?

Kies Leven weet dat alleen met Gods hulp en kracht de strijd voor ongeboren kinderen mogelijk is. Daarom is gebed het belangrijkste wapen. Bid met ons mee. Er zijn verschillende manieren om speciale gebedsonderwerpen te ontvangen. Geef u op via het aanmeldformulier.

Mee dragen?

Wilt u Kies Leven financieel ondersteunen, heel graag. Meer informatie over hoe u bij kan dragen vind u op onze doneerpagina.

Mee doen?

Voelt u zich geroepen om actief betrokken te zijn bij Kies Leven en mee te doen met de activiteiten, dan kunt u lid worden van de vereniging. Voor bijvoorbeeld waken bij abortuscentra zijn er nooit genoeg mensen. Oud en vooral jong kan een kindje redden. Meld u dan aan via het aanmeldformulier.