Iedereen die, verbonden met anderen, ook actief wil meedoen binnen Kies Leven en 18 jaar of ouder kan zich aanmelden als lid (daaraan zijn geen kosten verbonden).

Geef je via onderstaand formulier op om actief deel te nemen aan Kies Leven en daarmee lid te worden.

Wil je alleen op de hoogte gehouden worden meld je dan aan hier aan voor onze nieuwsbrief

Heb je een andere vraag of opmerking neem dan contact met ons op via het contactformulier.

U wordt tevens ingeschreven voor de Kies Leven Nieuwsbrief wanneer u dit formulier verstuurt.

Wij zullen contact met u opnemen over verder verloop van uw aanmelding

Mee leven?

Als u op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen rondom het onderwerp abortus en de activiteiten van Kies Leven, dan kunt u zich aanmelden voor de periodieke digitale nieuwsbrief.

Mee bidden?

Kies Leven weet dat alleen met Gods hulp en kracht de strijd voor ongeboren kinderen mogelijk is. Daarom is gebed het belangrijkste wapen. Bid met ons mee. Er zijn verschillende manieren om speciale gebedsonderwerpen te ontvangen. Geef u op via het aanmeldformulier.

Mee dragen?

Wilt u Kies Leven financieel ondersteunen, heel graag. Meer informatie over hoe u bij kan dragen vind u op onze doneerpagina.

Mee doen?

Voelt u zich geroepen om actief betrokken te zijn bij Kies Leven en mee te doen met de activiteiten, dan kunt u lid worden van de vereniging. Voor bijvoorbeeld waken bij abortuscentra zijn er nooit genoeg mensen. Oud en vooral jong kan een kindje redden. Meld u dan aan via het aanmeldformulier.