“Je bent een moordenaar!”

Met deze quote bereikte Eva de Goeij, toen medewerker van Humanistisch Verbond en het gezicht van abortuspromotie in Nederland, de afgelopen jaren veelvuldig de media. Op het moment dat ze voor haar nacontrole naar het abortuscentrum in Den Haag ging zou iemand haar deze opmerking hebben nageroepen. Ze was uitermate gekwetst en de Nederlandse media sprak hier schande van. Dat de pro-life beweging zo ver ging was de druppel die de emmer deed overlopen  om in actie te komen tegen de pro-life beweging. Wat schets onze verbazing? Ze werkt wel mee met de muziektour van het duo Vulva met hun lied: ‘KILL the baby’.

Verbijstering

Op zaterdag 27 augustus verleende de organisatie van Eva de Goeij haar medewerking aan de muziektour en presentatie van het nieuwe album van het meiden duo Vulva. Deze twee dames hebben een nieuw lied gemaakt met de titel: “KILL the baby”. In de videoclip die daar bij hoort wordt op verschillende manieren getoond hoe je een baby kunt doden.
Het contrast kan niet groter zijn! Op het ene moment verontwaardigd zijn als er tegen je gezegd zou zijn: “je bent een moordenaar” en later je organisatie mee laten werken aan de promotie van het lied “KILL the baby”

Donderdag 1 september

Een groep wakers van Kies Leven en andere vrijwilligers waren op donderdagavond 1 september aanwezig  bij de locatie in Utrecht waar onder andere het nummer. Daar hebben ze mogen bidden met elkaar, gesprekken gevoerd met bezoekers, mogen getuigen en zelfs enkel Bijbeltjes mogen uitdelen. Niet iedereen was er blij mee. Ze werden uitgescholden, bekogeld met tomaten en dringend verzocht om te verdwijnen, omdat binnen de gebeden als storend werden ervaren. De duisternis kan het Licht niet verdragen.