Vacatures voor leden

Wakers – wakers – wakers

Leden waarvan er altijd meer in te zetten zijn, zijn wakers. Vooral (jonge) vrouwen, moeders kunnen harten raken van vrouwen die overwegen kun kindje te laten doden. Vrouwen die zelf een abortus hebben ondergaan en dus vanuit ervaring over de gevolgen kunnen vertellen, kunnen grote impact hebben bij vrouwen die voor de niet terug te draaien stap staan. Meld je aan via het aanmeldformulier. Ons streven is dat op elke werkdag bij elk abortuscentrum, van vroeg tot laat strijders voor de ongeboren kinderen aanwezig zullen zijn. Ondersteunende mannen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Vertalers van artikelen

In het buitenland verschijnt zoveel dat we graag ook onder de aandacht willen brengen van belangstellenden in Nederland, bijvoorbeeld via een van de websites of in de media, dat we graag in contact willen komen met goede vertalers. Het aanmeldformulier is een weg om je beschikbaarheid kenbaar te maken.

Illustrators

De website en ook losse artikelen willen we graag voorzien van pakkende illustraties. Wie daarmee kan helpen kan zich aanmelden via het formulier.

Social media
De communicatie via social media willen we verder gaan uitbreiden. Inhaken op actuele gebeurtenissen, publicaties, etc We denken hierbij aan Twitter, Facebook en Instagram. Heb je de kennis, de tijd en de passie voor het ongeboren leven? Stuur ons dan een mailtje via info@kiesleven.nl
Maar eigenlijk kan iedereen die een beetje actief is op social media zelf gesprekken aangaan met zoekende vrouwen.